ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (ISI) ปี 2554
Khuwijitjaru, P.
, Anantanasuwong, S., Adachi, S. 2011. Emulsifying and foaming properties of defatted soy meal extracts obtained by subcritical water treatment.
International Journal of Food Properties
14(1) 9-16.
Taylor & Francis
Khuwijitjaru, P.
, Yuenyong, T., Pongsawatmanit, R., Adachi, S. Effects of ferric chloride on thermal degradation of γ-oryzanol and oxidation of rice bran oil.
European Journal of Lipid Science and Technology
, 113(5) 652-657.
Wiley
Nagle, M., Habasimbi, K.,
Mahayothee, B.
, Haewsungcharern, M., Janjai, S. and Muller, J. 2011. Fruit processing residues as an alternative fuel for drying in Northern Thailand.
Fuel
, 90, 818-823.
Science Direct
S. Janjai, M. Precoppe, N. Lamlert,
B. Mahayothee
, B.K. Bala, M. Nagle, J. Muller, Thin-layer drying of litchi (
Litchi chinensis
Sonn.)
Food and Bioproducts Processing
89 (3), July 2011, 194-201 .
ScienceDirect
Precoppe, M., Nagle, M., Janjai, S.,
Mahayothee, B.
, Müller, J. 2011. Analysis of dryer performance for the improvement of small-scale litchi processing.
International Journal of Food Science & Technology
46(3), 561-569.
Wiley
S. Janjai, N. Lamlert,
B. Mahayothee
, P. Sruamsiri, M. Precoppe, B. K. Bala, J. Muller. (2011). Experimental and Simulated Performances of a Batch-Type Longan Dryer with Air Flow Reversal Using Biomass Burner as a Heat Source. Drying Technology 29(12) 1439-1451.
Taylor& Francis
S. Janjai, N. Lamlert,
B. Mahayothee
, B.K. Bala, M. Precoppe and J. Muller (2011) Thin layer drying of peeled longan (
Dimocarpus longan
lour.), FSTR. Vol. 17, 279-288.
Full Text
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology