ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (ISI) ปี 2553
S. Janjai,
B. Mahayothee
, N. Lamlert, B.K. Bala, M. Precoppe, M. Nagle, J. Muller, 2010. Diffusivity, shrinkage and simulated drying of litchi fruit (
Litchi Chinensis
Sonn.),
Journal of Food Engineering,
96(2) 214-221
.
ScienceDirect
Sonwai S.
and D. Rousseau (2010). Controlling fat bloom formation in chocolate - impact of milk fat on microstructure and fat phase crystallization.
Food Chemistry
. 119(1), 286-297.
ScienceDirect
Rousseau D.,
S. Sonwai
and R. Khan (2010). Microscale surface roughening of chocolate viewed with optical profilometry.
Journal of the American Oil Chemists Society
87(10) 1127-1136.
SpringerLink
Marcus Nagle, Juan Carlos Gonzalez Azcarraga,
Busarakorn Mahayothee
, Methinee Haewsungcharern, Serm Janjai, Joachim Muller, Improved quality and energy performance of a fixed-bed longan dryer by thermodynamic modifications, Journal of Food Engineering,
99(3) 392-399.
Science Direct
Marcus Nagle,
Busarakorn Mahayothee
, Parika Rungpichayapichet, Serm Janjai and Joachim Müller. Effect of irrigation on near-infrared (NIR) based prediction of mango maturity.
Scientia Horticulturae
, 125 (4)771-774 .
Science Direct
Janjai, S., Lamlert, N., Tohsing, K.,
Mahayothee, B.
, Bala, B. K., Mueller, J. 2010. Measurement and modeling of moisture sorption isotherm of litchi .
International Journal of Food Properties
, 13(2) 251-260.
InformaWorld
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology