ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : การประชุมวิชาการนานาชาติ ปี 2552
Arunsri Leejeerajumnean
, Chatcharee Methachaowalit, Buntita Pingsopa, Wichitra Turata and Pimchanok Nakkharat. 2009. Alpha amylase prodcution from coconut meal by solid state fermentation, Fiac 2009, 18-19 June, Bangkok Thailand
(Poster presentation)
P. Rungpichayapichet and
B. Mahayothee
. 2009. Influence of Harvesting Period on Mango Quality as determined by NIRS. The 14th International Conference on Near Infrared Spectroscopy, Bangkok, Thailand
Jongrak Dangfoo, Sopark Sonwai and
Arunsri Leejeerajumnean.
2009. Encapsulation of Kime Oil by Co-crystallization with Sucrose. Fiac 2009. 18-19 June, Bangkok, Thailand (Oral Presentation)
Oonjitti, Soraya, Samuhasaneetoo, Suched, Penroj, Parinda and
Leejeerajumnean, Arunsri
. 2009. Optimization of HS-SPME with Gas Chromatography for volatile compounds analysis of Tom Yom. FIAC 2009. 18-19 June, Bangkok, Yhailand (Poster Presentation)
Pengboon, N., Punsuwan, S. and Siriwongwilaichat, P. 2009. Formulation of flour based peanut snack using mixture design. Proceedings: Food consumer insights in Asia, Current issues and Future, Vietnam, August 7-9, 2009. 90-94.
29. Porntewabancha, D., Manacheewin, L. and Siriwongwilaichat, P. 2009. Effect of ripening acceleration on quality and shelf-life stability of fresh-cut papaya. 11th Agro-Industrial Conference, Value Creation through Innovation in Food Technology, June 18-19, 2009, BITEC, Bangkok, Thailand (Poster presentation).
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology