ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : การประชุมวิชาการนานาชาติ ปี 2548
C. Sodsri, 2548, TVAR Modelling and Time-varying Frequency Estimation of Nonstationary Signal,The 2
nd
International Symposium on Mathematics Statistics and Computer Science.
C. Sodsri, 2548, The Modified Basis function Method for Time-varying Frequency Estimation, The 2
nd
International Symposium on Mathematics Statistics and Computer Sciences.
Thirathumthavorn, D., S. Charoenrein and J.M. Krochta. 2005. Starch derivatization to prevent aging effects on films properties. Poster presentation in IFT annual meeting 2005. 16-20 July 2005. New Orleans. Louisiana.
Thirathumthavorn, D. and S. Charoenrein. 2005. Thermal and pasting properties of starch derivatized by 1-octenyl succinic anhydride. Oral presentation in IFT annual meeting 2005. 16-20 July 2005. New Orleans. Louisiana.
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology