ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (Scopus) ปี 2562
Katrin Utai,
Marcus Nagle,
Simone Hämmerle, Wolfram Spreer,
Busarakorn Mahayothee
,
Joachim Müller. (2019).
Mass estimation of mango fruits (
Mangifera indica
L., cv. ‘Nam Dokmai’) by linking image processing and artificial neural network.
Engineering in Agriculture, Environment and Food
.12(1): 103-110
DOI: 10.1016/j.eaef.2018.10.003
Koedcharoenporn, J. and
Siriwongwilaichat, P
. 2019. Improvement of texture and gel stability of restructured frozen mango pulp by using xanthan gum and locust bean gum.
Science, Engineering and Health Studies
. 13(2): 59-72.
Full text
Chansataporn, W., Nopharatana, M.,
Samuhasaneetoo, S.
, Siriwattanayotin, S. and Tangduangdee, C. (2019) Effects of temperature on the main intermediates and products of the maillard reaction in a chicken breast meat model system.
International Journal of Agricultural Technology
, 15(4): 539-556.
Full text
Innawong, B.
, Siasakul, C., Udomkun, P. (2019) Application of oil replenishment and mixed adsorbents technology to enhance the shelf life of frying oil used in chicken drumsticks processing. Science, Engineering and Health Studies 13(3), pp. 119-132
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology