ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (ISI) ปี 2555
Khuwijitjaru
,
P
., Watsanit, K. and Adachi, S. 2012. Carbohydrate content and composition of product from subcritical water treatment of coconut meal.
Journal of Industrial and Engineering Chemistry
18(1) 225-229.
Science Direct
Khuwijitjaru, P.
, Sayputikasikorn, N., Samuhaseneetoo, S., Penroj, P., Siriwongwilaichat, P, Adachi, S. 2012. Subcritical water extraction of flavoring and phenolic compounds from cinnamon bark (
Cinnamomum zeylanicum
).
Journal of Oleo Science
, 61(6): 349-355.
Full Text
Sonwai S
. and Ponprachanuvut P. (2012). Characterization of physicochemical and thermal properties and crystallization behavior of Krabok (
Irvingia Malayana
) and rambutan seed fats.
Journal of Oleo Science
. 61(12), 671-679.
Full Text
Murayama, Y., Wiboonsirikul, J.,
Khuwijitjaru, P.
, Kobayashi, T., Adachi, S. 2012 Antioxidant characteristics of extracts from cereal residues by their subcritical water treatment.
Journal of Oleo Science
61(9): 465-468.
Full Text
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology