ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
|
การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (ISI) ปี 2545
Keowmaneechai E, McClements D J. Effect of CaCl
2
and KCl on physicochemical properties of model nutritional beverages based on whey protein stabilized oil-in-water emulsions. Journal of Food Science 2002; 67: 665-671.
Keowmaneechai E, McClements D J. Influence of EDTA and citrate on physicochemical properties of whey protein stabilized oil-in-water emulsions containing CaCl
2
. Journal of Agricultural and Food Chemistry 2002; 50 (24): 7145-7153.
P. Khuwijitjaru, S. Adachi, and R. Matsuno. 2002. Solubility of fatty acids in water at elevated temperatures. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 66, 1723 - 1726 (Affiliation: Kyoto University).
DOI:10.1271/bbb.66.1723
Hamazaki, T., Thienprasert, A., Kheovichai, K., Samuhasaneetoo, S.2002. The Effect of Docosahexaenoic acid on Aggression/Hostility in Elderly Subjects. A Placebo-Controlled Double-Blind Study. Nutritional Neuroscience. 5(1): 37-41.
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ
เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology