ชื่อเรื่อง: | Parika Rungpichayapichet, Nimmitra Chaiyarattanachote, Pramote Khuwijitjaru, Kyuya Nakagawa, Marcus Nagle, Joachim Müller, Busarakorn Mahayothee. (2023). Comparison of near-infrared spectroscopy and hyperspectral imaging for internal quality determination of ‘Nam Dok Mai’ mango during ripening. Journal of Food Measurement and Characterization 17(2): 1501-1514.
|
Link: | DOI:10.1007/s11694-022-01715-5 |
ผู้จัดทำ: | รองศาสตราจารย์ ดร.บุศรากรณ์ มหาโยธี ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ภาริกา รุ่งพิชยพิเชฐ รองศาสตราจารย์ ดร.ปราโมทย์ คูวิจิตรจารุ 56403207 : นางสาวนิมมิตรา ไชยรัตนโชติ |