ชื่อเรื่อง: | Komonsing, N., Mahayothee, B., Khuwijitjaru, P., Nagle, M., and Müller, J. 2015. Effect of Drying Conditions on Color, Total Phenolic Contents and Antioxidant Capacity of Dried Red-fleshed Dragon Fruit (Hylocereus polyrhizus). Proceedings of 17th Food Innovation Asia Conference 2015 : Innovative ASEAN Food Research towards the World. 18-19 June 2015. Bangkok, Thailand. pp.75 – 82. |
| Komonsing, N., Mahayothee, B.,
Khuwijitjaru, P., Nagle, M., and Müller, J. 2015. Effect of Drying
Conditions on Color, Total Phenolic Contents and Antioxidant Capacity of
Dried Red-fleshed Dragon Fruit (Hylocereus polyrhizus).
Proceedings of 17th Food Innovation Asia Conference 2015 : Innovative
ASEAN Food Research towards the World. 18-19 June 2015. Bangkok,
Thailand. pp.75 – 82. |
ผู้จัดทำ: | รองศาสตราจารย์ ดร.บุศรากรณ์ มหาโยธี รองศาสตราจารย์ ดร.ปราโมทย์ คูวิจิตรจารุ |