การนำเสนอผลงาน : การประชุมวิชาการนานาชาติ
ชื่อเรื่อง:P. Khuwijitjaru, A. Pokpong and S. Adachi. 2013. Production of oligosaccharides from coconut meal by subcritical water treatment. 2nd Finnish-Japanese Symposium "Nano-emulsions and encapsulation for delivering functionality in foods", Takamatsu, Japan. September 27, 2013. (Poster)
P. Khuwijitjaru, A. Pokpong and S. Adachi. 2013. Production of oligosaccharides from coconut meal by subcritical water treatment. 2nd Finnish-Japanese Symposium "Nano-emulsions and encapsulation for delivering functionality in foods", Takamatsu, Japan. September 27, 2013. (Poster)
ผู้จัดทำ:รองศาสตราจารย์ ดร.ปราโมทย์ คูวิจิตรจารุ
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ  เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology