ผลงานวิชาการ :
ปี 2561
Nagle, M., Yasunaga, E.,
Mahayothee, B.
, Müller, J.(2018). Potential for sensor systems to monitor fruit physiology of mango during long-distance transport.
Environmental Control in Biology
, 56 (2), pp. 33-38
.
DOI: 10.2525/ecb.56.33
Pramote Khuwijitjaru
, Neeranuch Milasing, and Shuji Adachi. Production of D-tagatose: A review with emphasis on subcritical fluid treatment.
Science, Engineering and Health Studies
12(3): 159-167
Full Text
Klaykruayat, S.,
Mahayothee, B.
and Duangmal, K. (2018). Control of enzymatic browning in fresh-cut mangosteen using alginate coating. Acta Hortic. 1210, 185-192.
DOI: 10.17660/ActaHortic.2018.1210.26
Udomkun, P.,
Innawong, B.
, Njukwe, E. (2018) Effect of vacuum frying conditions on physico-chemical properties of banana chips.
Science, Engineering and Health Studies
12(3), pp. 169-178
Full text
Contact us :
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3427-0510 ถึง 2 ต่อ 25304 (สำนักงานภาควิชา)
fax 0-3427-2194
E-mail: foodtech@su.ac.th
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร